Tarieven - Dietiste Borah Van Doorslaer

Eerste consultatie

60 à 90 minuten 50 euro


Tijdens de eerste consultatie maak ik een dossier op waarin al jouw gegevens zullen verzameld worden. Vervolgens doe ik een uitgebreide lichaamsanalyse met behulp van een bio-impedantie meting. Deze analyse zal tijdens de consultatie met jou besproken worden. Ik zal ook een voedingsanamnese afnemen om meer te weten te komen over je huidige voedingspatroon. Met al deze informatie heb ik voldoende gegevens om voor jou een persoonlijk en realistisch voedingsplan op te stellen. Dit plan zal tijdens de tweede consultatie besproken worden. In afwachting van je persoonlijk voedinsplan krijg je wel al enkele tips mee naar huis waarmee je aan de slag kan. Graag mee te brengen tijdens deze eerste afspraak (indien van toepassing):

  • voorschrift van de arts indien je doorverwezen bent
  • medicatielijst
  • recente bloedafname

Tweede consultatie

45 minuten 35 euro


Tijdens de tweede consultatie wordt het voedingsplan grondig geëvalueerd. We bekijken of dit advies voor jou haalbaar is en bespreken eventuele struikelblokken.

Opvolgconsultaties

30 minuten 25 euro


Tijdens de tweede consultatie overlopen we samen het opgestelde voedingsplan. We bekijken of dit advies voor jou haalbaar is en bespreken eventuele struikelblokken.